B U L I I I I I I ! ! ! ! !

Idôpont: 1998. december 28-29.

Néhány fotográfiát megnézhetsz itt a buliról!

Új idôpont: 1999. január 16-17.

Helyszín: Tolna, Bajcsy-Zsilinszki u. 15.

Indulás: Ébredés után, merthogy ki korán kel, ebben az esetben jó társaságra lel! :-))

Érkezés: Ki milyen gyorsan bír! De azert a csúszós úton vigyázzatok, mert inkabb fél órával késôbb érjetek, mint sohasem!

Nos, akkor térképek:

Mint tudjátok Tolna városa (ami azért enyhe túlzás) Tolna megyében található.

Hol is van Tolna megye?

Tolna Szekszárdtól, a megyeszékhelytôl 14 km-re észak-északkeletre fekszik.

Hol is van Szekszárd?

Ugye mostmár tudod, hogy hol is van Tolna?

Tolna megközelíthetó a 6. sz. fôközlekedési útról 3 bejáraton át.

Hol van a Bajcsy-Zsilinszki utca Tolnán?

A nyíl jelöli a CÉLPONTOT !!!!!

A CÉLPONT, hogy felismerjétek:

Aki Paks felöl érkezik a 6-oson, rögtön az elsô, északi bejáraton kell, hogy letérjen Tolna felé balra. Ha jól tudom, akkor ez a 130. km-nél van, de ki van táblázva. Az érkezô elöször jobbra egy nagy üzemet lát, ahol most több kis cég bérel helyeket, utána - szintén jobb oldalon - a volt orosz laktanya épületei találhatók, a fôépület most gimnázium. A bevezetô út maga a Bajcsy-Zsilinszki utca, és kb. 600 m után egy kis térre értek, ahol a Tanácsház áll és egy emlékmû. A Tanácsház mellett balra - nem lekanyarodva a bevezetô útról -, az utca bal oldalán a polgármesteri hivataltól kb. 6-7. ház a CÉLPONT!

Ha túlszaladtál az elsô bejárón, akkor sincs gáz, gyere be a 2. bejárón, ez a fácánkerti elágazás. Az elágazastól kb. 500 m-re a település felôli oldalon most épült egy új, kék színû üzemcsarnok. A második bejáraton bejövôk bal felôl mennek el a volt szovjet laktanya mellett, az útról láthatók a régi benzintartályok dombjai, majd jobbról a temetô, utána egy benzínkút. Ez az út egyenesen rávezet az elsô bejáró útvonalára (jobbra kanyarodással), kb. 100 m-rel a Tanácsház elôtt. Onnan pedig már csak pár ház a CÉLPONT.

Aki Székesfehérvár felôl érkezik a 63-as úton, a 6-os fôútra, a tolnai 1-es bejáratnál ér ki. Vagy balra kanyarodik a 6-oson Paks felé és eljön a 2. bejáratig, vagy egyenesen átvág a 6-os fôúton, és az 1. bejáraton közelíti meg a CÉLPONT-ot.

Aki Szekszárd felôl közelíti meg a CÉLPONT-ot, szintén választhat az 1. es 2. bejárat között.

Ha az 1. bejáratot választod, akkor 3-4 km után érkezel be Mözsre egy vasúti átjárón keresztül. Mözsön és Tolnán (a két település egybeépült) keresztül egyenesen haladsz Fadd-Dombori felé, majdnem addig, amíg kiérsz a városból, és a városközpont után kb. 150 m-rel bal oldalon meg nem látod a Penny Market-et. Elôtte kanyarodsz balra, és a Penny oldalán (tehát jobb oldalon) a 8-10. ház a CÉLPONT.

Ha elég körülményesen mondtam is el, igazán egyszerû idetalálni! :-))))))

Ha esetleg mégis elkeveredsz, és van nálad mobil, akkor hívd a

74/441-858

telefonszámot, és kimentünk! :-))

Másodszorra már elsôre menni fog! :-))))

Hogy a távolmaradók se maradjanak ki minden földi jóból, megnézhetnek itt egy kis disznólkodást! :-)))

Gizus

*****************
ruhlg@folio.hu
http://www.folio.hu
UIN: 7829596
*****************